fbpx

Vuur en WaterOok binnen de Tantra word er veel gewerkt met beide elementen, het hart (vuur) en de sensualiteit (water). De sleutel zit in de verbinding tussen beide. Het werken met de elementen in mijn lichaam heeft mij heel veel geleerd. Ik heb een achtergrond als Healing Tao teacher, waardoor ik daar veel over te weten ben gekomen. Ik herken het nu als ik bijvoorbeeld te veel in mijn vuur zit en daardoor geneigd ben op te branden. Dan weet ik dat het tijd is voor wat verkoeling/water. Dit kan ik bijvoorbeeld doen door in bad te gaan of door te rusten. Voor mij is het spelen met de verschillende elementen, het spel van het leven. Nu ik meer weet over de elementen en hoe die gelinkt zijn aan mijn lichaam, heb ik het gevoel dat ik het leven nog beter kan 'masteren' en aanvoel wanneer er meer actie/vuur nodig is en wanneer meer rust/water. 

Wil je hier mee spelen? Kom dan naar de Tantric Dance Connecting Fire & Water, op 7 juli in Rotterdam. Zie het Facebookevent. 

Elfriede