fbpx
wegrennen

Van wegrennen, naar het aangaan van contact

Van wegrennen naar Tantric Dance Teacher


In de tijd dat ik voor het eerste kennismaakte, ervoer ik mezelf als slachtoffer van de omgeving. Ik had het gevoel dat die mannen mij van alles aan konden doen, en dat gaf me een heel onveilig gevoel. Daardoor had ik het idee dat alleen vluchten mij veilig maakte. Een nep onveiligheid.

Inmiddels voel ik me veel veiliger in mezelf. Ik ben gaan inzien dat de angsten die ik op de mannen projecteerde in feite mijn eigen angsten waren. Angsten om mijn grenzen niet goed te bewaken, niet voor mezelf op te komen, mij ergens in mee laten zuigen wat eigenlijk niet goed voelde. Kort door de bocht: een gebrek aan contact met mezelf.

Inmiddels voel ik goed contact met mezelf. Dat heb ik mede door de tantric dance ontwikkeld. Contact maken met een ander is misschien wel het spannendst wat er bestaat. Jezelf kwetsbaar opstellen, jezelf laten zien... Contact zorgt ervoor dat we onszelf tegenkomen, dat de ander spiegelt waar wij zitten in ons proces. Daarom vermijden veel mensen contact, het maakt (pijnlijk) zichtbaar wie we zijn.


Juist daarom nodig ik je uit in contact te gaan

Waarom? Omdat het het meest waardevolle is wat je als mens kan ervaren. Omdat we gemaakt zijn om ‘in verbinding’ te staan. Het vervult ons met liefde en heling. Samen komen we zo veel verder dan alleen!


In 2018 organiseer ik de Young&Free avonden in het Mirror Centre, avonden, speciaal voor 20ers en 30ers. Avonden waarbij het draait om speelse energie, frisse oefeningen en energieke dansen.
Ik nodig jou uit om mee te gaan op reis. Een reis waar je lichaam jou laat zien wat je nog vasthoudt, waar je juist meer sturing kan geven en waar je meer mag ontspannen.

Tantric Dance staat voor liefdevol contact, transformatie naar je potentie en genieten. Ik zie je graag!

Elfriede

Zie de Tantric Dance agenda voor de komende events.