fbpx

Conscious Relating for Couples (online event)

Van 02 april 15:00 tot 02 april 16:30
Labels: TICKET

* Leer jezelf te centreren / blijf bij jezelf binnen de verbinding
* Leer communiceren vanuit uw wensen, behoeften en authenticiteit
* Ervaar de kracht van andere stellen en hun delen / de herkenning


Omschrijving
Tijdens deze les gaan we de kracht van Connection verkennen. We zullen delen wat ons vreugde geeft en ook wat ons zou kunnen uitdagen.
We zullen leren om aanwezig te blijven bij alles wat er op dat moment is, zodat alles wordt gezien en bemind. Op deze manier wordt de verbinding tussen jou en je partner versterkt en bloeit.
Ook geschikt voor beginners / nieuwsgierige mensen. Voldoende ruimte voor uw vragen en we leggen u graag de zaken uit.


Toepassen
Er worden oefeningen gedeeld die je kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je steviger wordt op het gebied van: geven & ontvangen, sensitiviteit, grenzen & controle, vergeving & loslaten, levensenergie, vrijheid & overgave, uit het hoofd naar het hart, en meer.

Ervaring
Deze groep is zeer toegankelijk, ervaring in mediatie of tantra is niet nodig. Je kunt geheel zelf bepalen wat je wilt inbrengen, als materiaal om mee te werken. Het komt vaak voor dat wat anderen inbrengen ook een positieve weerslag kan hebben op jouw relatie.
De les is een persoonlijk zelfonderzoek speciaal voor koppels.

Instappen
Het zijn losse lessen, je kunt op ieder moment deelnemen. Wanneer je met regelmaat komt zal je het meeste profijt hebben van deze lessen.

DATA
Iedere donderdagmiddag

Tijd
Donderdag 15:00 - 16:30

Prijzen
Donatie + €1 registratie

Locatie
Online vanaf je eigen huis

Sprekers

 • Elfriede van der Sanden

  Elfriede van der Sanden

  Op een gegeven moment kwam ik erachter dat we zoveel meer zijn dan ons hoofd, dat er een oneindig mystieke wereld bestaat naast de fysieke realiteit. Hierdoor is mijn vlam aangegaan, en sindsdien koester ik een intense passie om deze vlam ook bij andere mensen aan te steken.
  Het is mijn wens ‘fully alive’ te zijn. Met wat er ook is: verdriet, vreugde, liefde. Dat elk gevoel helemaal gevoeld mag worden. Dat we er geen verhaal van hoeven te maken of iets hoog te hoeven houden. Dat hoofd mag wat rustiger aan doen, het lichaam en het hart gaat open: er begint een reis die niet meer ophoudt, de kleuren worden steeds levendiger en het ene wonder creëert het volgende!

 • Rakesh Mijling

  Rakesh Mijling


  Door te zijn opgegroeid in de Osho Commune, heeft Rakesh in zijn eerste zeven levensjaren een goede basis meegekregen in bewustzijnsontwikkeling. Zijn nieuwe naam heeft hij dan ook altijd aangehouden die de betekenis draagt; 'heerser van de dag van de volle maan" of in het kort "heerser van de nacht". Hij heeft het grootste gedeelte van zijn leven toegewijd aan bewustwording en eet zijn hele leven vegetarisch. Door zijn vele reizen in India heeft hij kennis opgebouwde in Tantra, Mindfullness, non-dualiteit, taoisme en boeddhisme. Sinds 2009 verzorgt hij met regelmaat workshops onder de naam Art of Loving waar hij initiator van is, hij is tevens initiator van Tantric Dance dat door heel Nederland en België wordt gegeven en is initiator van het jaarlijkse Tantra Festival Amsterdam. Zijn missie is om bewustzijn toegankelijk te maken en ingewikkelde leer te vertalen naar praktische toepassingen voor het dagelijks leven. Samen met zijn partner beloopt hij het levenspad van tantra en deelt dit vol passie en liefde.

x
© Art of Loving 2020