fbpx

Relatie Dynamieken & Tantra (online class)

Van 02 april 19:30 tot 02 april 21:00

Iedere relatie is een spiegel, door in deze spiegel te kijken, kan je veel over jezelf ontdekken. Met name ook de relaties die je uitdagen en waarin van alles wordt aangeraakt. De lessen die Rakesh aanbiedt, geven je richtlijnen en handvaten hoe je meer bewustzijn brengt in de relatie(s) die je hebt en deze kunt gaan inzetten als middel tot groei. Of dit nu werk, familie, partner, kinderen of een project is.

Om tot een dieper bewustzijnslaag te komen, is het nodig om je eigen blinde vlekken te erkennen en te ontdekken. Deze lessen bieden je nieuwe inzichten en perspectieven. Na deze les zal je de relatie dynamiek die je hebt ingebracht, met nieuwe ogen bekijken, zodat je er veel krachtiger in kan gaan bewegen.


Tantra
Iedere les wordt een nieuw systeem toegelicht die van toepassing is, met tantra als basis principe. Voorbeelden hiervan zijn: Chakra systeem, Yin-Yang/polariteiten, Mannelijk & Vrouwelijk aspect (Shiva-Shakti), Body-Mind-Spirit, Non-dualisme, energie transmissies, en meer.

Toepassen
Er worden oefeningen gedeeld die je kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je steviger wordt op het gebied van: geven & ontvangen, sensitiviteit, grenzen & controle, vergeving & loslaten, levensenergie, vrijheid & overgave, uit het hoofd naar het hart, en meer.

Ervaring
Deze groep is zeer toegankelijk, ervaring in mediatie of tantra is niet nodig. Je kunt geheel zelf bepalen wat je wilt inbrengen, als materiaal om mee te werken. Het komt vaak voor dat wat anderen inbrengen ook een positieve weerslag kan hebben op jouw relatie.
De les is een persoonlijk zelfonderzoek, koppels zijn ook zeer welkom.

Instappen
Het zijn losse lessen, je kunt op ieder moment deelnemen. Wanneer je met regelmaat komt zal je het meeste profijt hebben van deze lessen.


Testimonial
De les was zeer boeiend en gaf nieuwe inzichten waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik kom zeker terug!


Rakesh Mijling
Al vanaf zijn 4e jaar ingewijd in tantra, sinds jonge leeftijd veel gereisd in India en in de leer geweest bij verschillende meesters en Ashrams. Rakesh is oprichter van Art of Loving (2007) en geeft samen met een team van leraren tantra en Tantric Dance workshops door heel Nederland. Hij is oa initiator en grondlegger van Tantric Dance en het jaarlijkse Tantra Festival Amsterdam.
Op tal van manieren draagt hij bij tot meer bewustzijns-ontwikkeling voor een betere wereld.

DATA
Iedere donderdagavond

Tijd
Donderdag 19:30 - 20:30

Kosten
Donatie + 1€ registratie

Toegang
Vanaf 19:20 via deze link.

Benodigdheden
Pen & papier

Locatie
Online vanaf je eigen huis

Sprekers

  • Rakesh Mijling

    Rakesh Mijling


    Door te zijn opgegroeid in de Osho Commune, heeft Rakesh in zijn eerste zeven levensjaren een goede basis meegekregen in bewustzijnsontwikkeling. Zijn nieuwe naam heeft hij dan ook altijd aangehouden die de betekenis draagt; 'heerser van de dag van de volle maan" of in het kort "heerser van de nacht". Hij heeft het grootste gedeelte van zijn leven toegewijd aan bewustwording en eet zijn hele leven vegetarisch. Door zijn vele reizen in India heeft hij kennis opgebouwde in Tantra, Mindfullness, non-dualiteit, taoisme en boeddhisme. Sinds 2009 verzorgt hij met regelmaat workshops onder de naam Art of Loving waar hij initiator van is, hij is tevens initiator van Tantric Dance dat door heel Nederland en België wordt gegeven en is initiator van het jaarlijkse Tantra Festival Amsterdam. Zijn missie is om bewustzijn toegankelijk te maken en ingewikkelde leer te vertalen naar praktische toepassingen voor het dagelijks leven. Samen met zijn partner beloopt hij het levenspad van tantra en deelt dit vol passie en liefde.

x
© Art of Loving 2020