fbpx

Tantric Dance Winter Course

Van 02 januari 12:15 tot 02 januari 18:00

Tantric Dance Winter Course
2 dagen van 12:15 - 18:00
Leiden en Volgen


Een heel weekend voor iedereen die zin heeft om deze zomer dieper in de Tantric Dance te duiken. De zaterdag gaat over hoe je speels en vanuit je lijf kan leiden en de zondag besteden we aan ontspannen en vol overgave volgen.

Deze Summer Course is voor zowel beginners als ervaren dansers die hun kwaliteiten op het gebied van leiden en volgen willen ontdekken, ontwikkelen of verdiepen.

Wat gaan we doen?
Er is ruim de gelegenheid om in je lijf aan te komen, te oefenen met diverse vormen van leiden én volgen en lekker veel en diep in de Tantric Dance te zakken. Twee dagen lang!
We werken zowel aan de innerlijke houding die nodig is om speels te leiden en om je ontspannen en je overvloedig over te kunnen geven. Maar ook leer je praktische tips die je hierbij meteen kunnen helpen.

Je geeft je op voor de twee dagen, zodat we dit avontuur met elkaar aangaan.

Hoe zien de dagen eruit:

12.15 Deur open
12.30 Start workshop
12.45 In ons lijf
13.15 Diverse (dans) oefeningen om te voelen in je lijf hoe jij speels kunt gaan leiden en hoe je dit praktisch en technisch kan doen.
15.15 Tantric Tea Break
15.45 Tantric Dance
18.00 Einde workshop

Locatie: Yogaschool Sia Mithra, Sint Antoniebreestraat 102, Amsterdam. Op loopafstand van het Centraal Station.

Prijs: € 135,--
inclusief thee én heerlijke tantrische snacks in de pauze


De Course is een initiatief van Esther Janssen, gepassioneerd Tantric Dance Danser en Teacher en grondlegster van de Verdiepingsgroep samen met Rakesh Mijling, de Tantric Dance Full Body en de Tantric Dance Open Avonden samen met John Visser.
Esther nodigt je uit de signalen van je lichaam, mind en emoties te ontdekken en er naar te luisteren. Ze vertellen je precies wat het leven is dat jij het liefste wil.
Meer weten? https://bit.ly/2Je1Pbb

Zin om mee te doen? Geef je zo snel mogelijk op via de website. 

Heb je vragen of wil je weten of de Summer Course iets voor jou is? Mail naar of bel: 06 138 52 228.

 


© Art of Loving 2020