Relatie Dynamieken & Tantra (DeBewustzijnschool)

Van 29 augustus 2019 21:30 tot 29 augustus 2019 22:00

Iedere relatie is een spiegel, door in deze spiegel te kijken, kan je veel over jezelf ontdekken. Met name ook de relaties die je uitdagen en waarin van alles wordt aangeraakt. De lessen die Rakesh aanbiedt, geven je richtlijnen en handvaten hoe je meer bewustzijn brengt in de relatie(s) die je hebt en deze kunt gaan inzetten als middel tot groei. Of dit nu werk, familie, partner, kinderen of een project is.

Om tot een dieper bewustzijnslaag te komen, is het nodig om je eigen blinde vlekken te erkennen en te ontdekken. Deze lessen bieden je nieuwe inzichten en perspectieven. Na deze les zal je de relatie dynamiek die je hebt ingebracht, met nieuwe ogen bekijken, zodat je er veel krachtiger in kan gaan bewegen.


Tantra
Iedere les wordt een nieuw systeem toegelicht die van toepassing is, met tantra als basis principe. Voorbeelden hiervan zijn: Chakra systeem, Yin-Yang/polariteiten, Mannelijk & Vrouwelijk aspect (Shiva-Shakti), Body-Mind-Spirit, Non-dualisme, energie transmissies, en meer.

Toepassen
Er worden oefeningen gedeeld die je kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je steviger wordt op het gebied van: geven & ontvangen, sensitiviteit, grenzen & controle, vergeving & loslaten, levensenergie, vrijheid & overgave, uit het hoofd naar het hart, en meer.

Ervaring
Deze groep is zeer toegankelijk, ervaring in mediatie of tantra is niet nodig. Je kunt geheel zelf bepalen wat je wilt inbrengen, als materiaal om mee te werken. Het komt vaak voor dat wat anderen inbrengen ook een positieve weerslag kan hebben op jouw relatie.
De les is een persoonlijk zelfonderzoek, koppels zijn ook zeer welkom.

Instappen
Het zijn losse lessen, je kunt op ieder moment deelnemen. Wanneer je met regelmaat komt zal je het meeste profijt hebben van deze lessen.


Testimonial
De les was zeer boeiend en gaf nieuwe inzichten waarin ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik kom zeker terug!


Rakesh Mijling (42jr)
Al vanaf zijn 4e jaar ingewijd in tantra, sinds jonge leeftijd veel gereisd in India en in de leer geweest bij verschillende meesters en Ashrams. Rakesh is oprichter van Art of Loving (2007) en geeft samen met een team van leraren tantra en Tantric Dance workshops door heel Nederland. Hij is oa initiator en grondlegger van Tantric Dance en het jaarlijkse Tantra Festival Amsterdam.
Op tal van manieren draagt hij bij tot meer bewustzijns-ontwikkeling voor een betere wereld.

DATA
De Bewustzijnschool
20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 aug, [15 aug NIET], 29 aug, 12 sept, 26 sept, 10 okt, 24 okt, 7 nov, 21 nov, 5 dec
Conscious Studio
27 juni, 11 juli, [25 juli NIET], 8 juli, 22 juli, 5 sept, 19 sept, 3 okt, 17 okt, 31 okt, 14 nov, 28 nov, 12 dec
Geen les op: 15 aug en 25 juli !
Zie Agenda overzicht https://artofloving.nl/cms/relatie-dynamieken-calender


Tijd
Donderdag 21:00 - 22:30
deur open 20:45

Prijzen
1 les: €18,-
6 lessen: €90,- (max 3mnd)

Boeken
Kan 2 weken voorafgaand het event
De Bewustzijnschool: https://artofloving.nl/cms/relatie-dynamieken-events/deelnemen/872
Conscious Studio: https://artofloving.nl/cms/relatie-dynamieken-events/deelnemen/885

Locaties
De Bewustzijn School B.V.
Keizersgracht 467
1017 DK Amsterdam
https://goo.gl/maps/9xZdMDHiUbygB2T4A

Conscious Studio
Derde Wittenburgerdwarsstraat 1E
1018 KR Amsterdam
goo.gl/maps/oDprrXQx1hT2