fbpx

Tantric Dance Full Body

Van 26 mei 10:30 tot 17:00

 

Zie ook FB event: https://www.facebook.com/events/585734038503338/

Tantric Dance Full Body. Drie dagen lichaamswerk & Tantric Dance

Tijdens deze Tantric Dance Full Body laten we je proeven van een prachtige mix van Tantric Dance en lichaamswerk. Samen zorgen ze ervoor dat je in de dans diepere overgave voelt en de dans vormgeeft vanuit je lijf, vol vertrouwen. Zo zul je in de Tantric Dance nog meer magie ervaren. 

In het dagelijks leven merk je dat je helderder voelt wie je bent, wat je nodig hebt en wat je wilt én eenvoudiger onderscheidt wat van jou is en van de ander. Doe je mee?

Wat is Tantric Dance?
Tantric Dance is een dansvorm waarbij je het mannelijke en vrouwelijke deel in jezelf ontdekt. Het mannelijke deel geeft leiding, en het vrouwelijke deel is in de overgave en geblinddoekt. Op deze manier ontdek je allerlei dingen over hoe jij ook in het dagelijks leven beweegt. 

Wat is lichaamswerk
Lichaamswerk brengt je in contact met plekken in je lichaam waar je blokkades hebt, of waar je minder gevoel hebt. Deze plekken zijn ontstaan door het vastzetten van oude ‘pijnlijke’ ervaringen, waardoor je gevoelens kunt hebben van onrust, spanningen, je draai niet kunnen vinden, niet weten wat je passie is, in je hoofd gaan zitten. 

Waarom deze combinatie?
Door lichaamswerk opent je lichaam zich, alles in jou krijgt meer ruimte. Je voelt nieuwe sensaties, meer stevigheid, ervaart directer contact met je emoties en ontdekt een nieuw gevoel van zelfvertrouwen. Vanuit deze sensaties, emoties en gevoelens kun je meer van jezelf inbrengen in je eigen dans en die met de ander.
Je lichaam wordt gevoelig en sensitief voor de aanraking en aanwijzing van de ander. Volgen wordt een tweede natuur en je overgave wordt dieper en totaler. Je lijf is leidend wanneer jij de dans bepaalt. Trefzeker neem je de ander met jou mee! 

Wat gaan we doen in de ‘Tantric Dance Full Body’:

In de ochtend: lichaamswerk door aanraking, aandacht en ademhaling. Je maakt dieper contact met je lichaam en je verbindt je met de aarde en de kosmische energie.
In de middag: dansen, zowel individueel als in tweetallen. Ook delen we onze ervaringen, zodat je deze kan integreren en meenemen in je dagelijks leven.

Deze serie ‘Full Body Tantric Dance’ is voor jou bestemd wanneer:

• Je wilt ontdekken wat bij jou hoort en hoe je daarbij kan blijven in de dans en je dagelijks leven.
• Je een diepe verbinding met je lichaam wilt voelen én totaal present wil zijn. Je wilt dansen vanuit je lijf en met alles wat er in je is. Stevig, ontspannen en aanwezig als vormgever van de dans én vanuit kracht volgen én overgeven aan de dans van de ander.
• Je stukken van jezelf in het licht wilt zetten en daarmee dansen.

Deze cursus wordt gegeven door Esther Janssen en Marjolein Huber:

Esther is gepassioneerd Tantric Dance danser en ervaren Tantric Dance teacher, daarnaast werkzaam als lichaamsgericht coach. De rode draad in alles wat zij doet is jou laten ontdekken wat jouw lichaam je vertelt over wie jij bent en waar jij naar verlangt. 

Marjolein is fysiotherapeut, haptonome en werkt met energie. Zij verbindt graag oosterse en westerse kennis over gezondheid. Zij heeft meer dan 30 jaar een eigen praktijk in Amsterdam en blijft zich verwonderen over de wijsheid van het lichaam. Daarnaast geeft zij les aan de Lichaamswerkacademy. Zij verdiept zich in tantra sinds 2000 en is dol op dansen! 

Praktisch:
Data: zondag 30 september, zondag 28 oktober, zaterdag 24 november 2018.
Aankomst: 10.15 uur, programma 10.30 – 17.00 uur, lunch 13.00-14.00 voor eigen rekening.
Locatie: Mirror Centre in Amsterdam
Tarief: € 295,- incl. BTW.
Deelnemers: maximaal 14 mensen, minimaal 8.

Aanmelden: 
Heb je vragen bel of mail of 06 138 52 228 én of 06-14858651
Opgeven via de website: https://artofloving.nl

Dansen met volledige beschikking over je hart en lijf maakt de Tantric Dance tot een ervaring van liefde en flow.

 


© Art of Loving 2019