fbpx

Tantric Dance Special - Women only

Van 18 november 2018 13:30 tot 18 november 2018 17:00
Geplaatst door Elfriede Van Der Sanden
Categorieën: Tantric Dance Amsterdam
Labels: TICKET
Hits: 324
Focus: Sexuality
Heb jij zin in een middag je sexualiteit ontdekken, in een veilige setting?
Tijdens deze speciale Tantric Dance middag, zijn we alleen met vrouwen. Op deze manier ontstaat er een zachte en veilige energie, waardoor je je helemaal kunt open stellen voor je sexuele energie.
We gebruiken de dans om onze cellen wakker te maken en dieper te voelen in de polariteiten van onze innerlijke man en vrouw.
TANTRIC DANCE
De Tantric Dance bestaat uit een persoon die de dans leidt en een die ontvangt (met blinddoek). Op deze manier kom je veel over jezelf te weten en kunnen we krachtig worden in leiding nemen en zacht in ontvankelijk zijn.
SEXUELE ENERGIE
We gaan dansen met onze sexuele energie, onze lagere chakra's. Voor veel vrouwen zit er veel schaamte en schuld rondom deze energie, terwijl dit zo'n essentiële basis energie is. Door deze energie te openen in een veilige setting, zul je ontdekken hoeveel dit jou geeft.
CHAKRA DANCE
Aan het begin van de middag zullen we opwarmen door middel van de chakra dance. Dit is een dans door al onze chakra's om deze levendig te maken en te openen. Chakra's zijn energie punten die ons maken wie we zijn. Als we al onze chakra's in balans hebben, voelen we ons compleet: licht en toch geaard.
13:30 deur open
14:00 start en uitleg
14:15 chakra dance
15:00 start tantric dance
17:00 einde
TICKET
€35,-
TEACHER
Elfriede van der Sanden
Elfriede is geruime tijd teacher op het gebied van tantra en healing tao. Ook heeft ze een specialisatie rondom het werken met vrouwen groepen.
"Ik merk dat vrouwen zich vaak heel diep kunnen ontspannen bij women only events. Er onstaat herkenning en zachtheid. Een prachtige basis om ons te openen voor onze sexualiteit."
Wees welkom op deze dag waarbij je gaat ontdekken wat een heerlijke levensenergie er tot je beschikbaar is. Makkelijker te ervaren dan je misschien denkt. "Its all a matter of allowing it."
Love,
Elf

© Art of Loving 2019