fbpx

Ticket verkoop

Entree
Om toegang te krijgen tot het evenement dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar via deze website. De entreetickets beschikken over een unieke code, waardoor ze niet na te maken zijn.

Papier gebruik
Onze voorkeur heeft om tickets en de betreffende (bar)code via mobiel of andere digitaal bewijs te tonen. Hierdoor kan papier gebruik bespaard blijven.

Restitutie
Restitutie door welke oorzaak dan ook is niet mogelijk. De aankoop van de ticket is voor de aangewezen datum en kan niet worden doorgeschoven. De korting die wordt gegeven bij de aankoop van een voorverkoop ticket brengt enig risico voor de koper. Overweeg daarom goed of voorverkoop de juiste keuze is.
Bij overmacht mag een email worden gestuurd naar

Eigen Risico
Betreding van het event geschiedt op eigen risico. Art of Loving dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie en/of het evenement mochten ondervinden.

Overige
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.
Bij het niet naleven de huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd, zonder restitutie van het toegangsbewijs. Indien de toegang wordt geweigerd/ontzegd dient het evenementen terrein direct te worden verlaten.

© Art of Loving 2019