fbpx

Nounya Aynuon

In de Tantric Dance heb ik een vorm gevonden waar ik binnen de dans kan spelen met al die verschillende facetten in mijzelf, in contact met de ander. Iedere partner opent een ander stukje in mij waardoor ik steeds weer nieuwe kanten in mijzelf ontdek... tot uiteindelijk het samenvloeien van het mannelijke en vrouwelijke, het licht en donker in mijzelf. Waar de dualiteit oplost en mijn essentie samenvloeit met die van mijn danspartner. Als dat gebeurt is dit werkelijk een extatische ervaring. Ik voel me dankbaar dit te mogen delen en door te mogen geven als Tantric Dance teacher bij Art of Loving.

Gaandeweg heb ik me gerealiseerd dat alle expressievormen in mijn leven met elkaar verbonden zijn en het 1 in het ander overvloeit, elkaar voedt. Dit is mij een constante bron van inspiratie en spel.
Al mijn hele leven dans ik omwille van verschillende redenen en de danseres in mij is mij dan ook al mijn hele leven tot gids. Zíj heeft mij in contact gebracht met vele lagen in mij die geleefd en gezien willen worden.

INounyaDancek ben gaan ervaren dat creativiteit en inspiratie niets anders is dan overgave aan de levensstroom, aan het spelen met alle facetten daarvan en het leven te ervaren als 'Divine Play', dat mijn lichaam de poort is liefde te ervaren.... één groot JA naar het bestaan....
Mijn verlangen meer te leven vanuit mijn essentie in verbinding met anderen en alles om mij heen brachten me in contact met o.a sjamanisme, de meditatieve trance of 0 staat, tantra en kasjmirische massage, spirituele/extatische dans, ademwerk/lichaamswerk, healing, oerzang en intuïtieve muziek...Vele trainingen en leraren in binnen- en buitenland hebben mij geïnspireerd en ondersteund op mijn pad  meer en meer te leven vanuit mijn hart en het manifesteren van mijn droom.

© Art of Loving 2020