Hans Smits

Levensdoel: Rust, liefde en vrede in mijzelf vinden zodat ik dit kan delen.


Tantra is voor mij een hulpmiddel of soms een levenswijze. Door Tantra heb ik al veel mogen ervaren. Tantra helpt mij om, terug bij mijzelf te komen, weer te voelen, vrij te zijn, liefde te ervaren, vreugde te hebben, vertrouwen te krijgen, energie te krijgen. Het resultaat hiervan is voor mij, “steeds meer leven vanuit het hart”. Een liefdevol, spannend, niet voorspelbaar leven.
Echtheid inspireert mij. Dan voel ik mij thuis. Openheid over wat is. Alles laten zien was er in dit moment speelt. Als er negatieve emoties of gedachten opkomen dan te rade gaan bij mezelf, dus hierop mediteren zodat deze gewoontes plaatsmaken voor de stilte en tevredenheid die van binnen altijd is. 

Bewust worden van mijn illusie van onvolkomenheid en de daarop gebaseerde identiteit met bijbehorende conditioneringen en patronen. Hierdoor de rust, liefde en vrede in mijzelf vinden zodat ik steeds minder buiten mijzelf zoek en toe kom aan mijn levensdoel.

Tantric Dance is voor mij een eenvoudige en heel prettige manier om weer in mijn gevoel te komen. Om in korte tijd uit het hoofd te stappen en te kunnen zijn vanuit het hart.

Zie de Tantric Dance agenda voor de komende events. 

© Art of Loving 2018